Sjednica Predsjedništva Glavnog odbora DEMOS-a u Zvorniku

Danas je u prostorijama gradske uprave grada Zvornik održana sjednica Predsjedništva Glavnog odbora DEMOS-a.

Na sjednici, između ostalih usvojenih zaključaka donešena je odluka o formiranju Glavnog izbornog štaba DEMOS-a.

Sjednicu je vodio predsjednik Narodne skupštine i DEMOS-a gospodin Nedeljko Čubrilović: “Postavljeni su realni ciljevi koji se odnose na opšte izbore ove godine. DEMOS sa ovakvim ciljevima i organizacijom sigurno pravi odličan rezultat.”

Posle sjednice Prdsjedništva Glanog odbora, održan je sastanak sa graonačelnik Zvornika gospodinom Zoranom Stevanovićem.“Stevanović, kao uvaženi funkcioner SNSD-a, privrednik i gradonačelnik učestvuje u donošenju mnogih odluka koje su važne i za grad, Republiku Srpsku i BiH i zato su razgovori dobro došli, jer se iskristališu povoljne i pozitivne političke vibracije koje doprinose razumijevanju i boljim sveukupnim odnosima”, rekao je Čubrilović.

Čubrilović, je rekao da je njihova politika, politika kompromisa i da skladu sa tim žele da grade odnose, ne samo sa koalicionim partnerima, nego i ukupne odnose u BiH.

“Čubrilovićevo iskustvu i pogledi na politički život su veoma važni i zato svoje stavove usmjeravamo po potrebi da se zajedno sa ostalim koalicionim partnerima borimo da u oktobru na opštim izborima ova politička opcije bude ponovo pobjednik”, rekao je Stevanović.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović i zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović.Komentariši