JOVIČIĆ: Cilj DEMOS-a je da svaki građanin Srpske živi bolje

ZVORNIK – Programski ciljevi DEMOS-a usmjereni su, prije svega, na rješavanje osnovnih životnih pitanja građana i odgovorniji rad institucija, zbog čega očekujemo veliku podršku birača na predstojećim izborima – kaže Milijana Jovičić, kandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam i predsjednica Aktiva žena DEMOS Zvornik.

Ona ističe da DEMOS, kao odgovorna, narodna i demokratska stranka nudi realan program koji, zastupljenošću u institucijama Republike Srpske i na nivou BiH, namjerava i da sprovede u praksi.

U posebnom fokusu je poboljšanje pronatalitetne politike, koja bi trebalo da ide u pravcu stvaranja, razvoja i funkcionisanja porodice.

„Ovo su veoma važni izbori za DEMOS, a kampanju baziramo na uspješnim ljudima iza kojih stoje rezultati i mladima koji imaju vizije koje mogu da realizuju kroz DEMOS. Jedan od naših primarnih ciljeva jeste i poboljšanje položaja žena, posebno u politici, jer smatramo da žene treba da dobiju značaniju ulogu i to ne samo u politici, već i u privredi i društvenim djelatnostima. DEMOS na Opštim izborima očekuje još bolji rezultat u odnosu na lokalne izbore, a tom rezultatu sigurno će doprinjeti i angažman članica stranke. Smatramo da bi mnogo više žena trebalo da bude na odgovornim funkcijama, jer su to zaslužile svojim radom“, ističe Jovičićeva.

Iako su ovo prvi parlamentarni izbori na koje DEMOS izlazi, ona ističe da je stranka postala veoma prepoznatljiva u Republici Srpskoj, zbog čega očekuje veliku podršku birača, a koju će DEMOS znati da upotrijebi u korist svih građana.

“Optimizam prvenstveno baziramo na činjenici da je DEMOS postao prepoznatljiva stranka sa jasnim programom, sa kadrovima iza kojih stoje konkretni rezultati, sa članovima koji iskreno vjeruju i bore se za bolje stanje u svim segmentima našeg društva. U svim lokalnim zajednicama imamo ljude koji su u svojim sredinama prepoznati kao dobri, pošteni i sposobni ljudi. Upravo su ljudi naš osnovni kapital koji ulažemo u izbornu kampanju i na kraju u dobar izborni rezultat”, ističe Jovičićeva.

Naglašava da je prvenstveni cilj DEMOS-a da svaki pojedinac i svaka porodica u Republici Srpskoj žive bolje i da svaki radnik može da živi od svog rada.

“Cilj DEMOS-a je što bolji izborni rezultat koji će nam omogućiti da u mnogo većoj mjeri utičemo na procese odlučivanja kroz promociju naših ideja, a što će sigurno doprinjeti napretku i boljem životu svih naših građana”, zaključila je Milijana Jovičić, kandidat DEMOS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam.Komentariši