ИСТРАЖИВАЊА ПОKАЗУЈУ ДА ПОЛИТИKА ДЕМОС-a ИМА ПОДРШKУ ГРАЂАНА

GRADIŠKA, 18. februara – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Gradišci da stranka na početku izborne godine pokazuje stabilnost i da je dobro organizovana, a istraživanja pokazuju da DEMOS ima podršku građana za politiku koju zastupa.

“Sigurno ćemo na ovogodišnjim izborima napraviti rezultat koji će nam omogućiti da budemo nezaobilazan politički faktor u Republici Srpskoj, a nadam se i u BiH”, rekao je novinarima Čubrilović nakon sjednice Predsjedništva DEMOS-a.

Predsjednik Gradskog odbora DDEMOS-a u Gradišci Vladimir Janković, koji je i predsjednik Regionalnog odbora stranke, podsjetio je da je DEMOS na proteklim lokalnim izborima u Gradišci bio treća stranka po broji glasova, a četvrta u izbornoj jedinici na području regije, ističući da je uvjeren da je trenutno podrška građana još veća.

Janković je uvjeren da je DEMOS trenutno druga stranka po snazi u Gradišci, te da na području regije kojoj pripadaju još Laktaši, Srbac i Prnjavor ima dovoljnu podršku da na izborima krajem godine osvoji direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Na redovnoj sjednici Predsjedništva DEMOS-a, koja je održana u Kulturnom centru Gradiška, analizirana je trenutna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, te razgovarano o dosadašnjim i planiranim aktivnostima stranke.Komentariši