ДЕМОС Градишка: Подршка Станишићу и Којићу

GRADIŠKA, 17. marta – Gradski odbor Demokratskog saveza DEMOS Gradiška, kao i Regionalni odbor Lijevče, pružili su punu podršku čelnicima ove stranke u Sarajevsko-romanijskog regiji Aci Stanišiću i Dejanu Kojiću u borbi protiv neistina i kleveta, iznesenih na njihov račun u jednom dnevnom listu.

Poručio je ovo prvi čovjek DEMOS-a u Gradišci Vladimir Janković, naglasivši da su tendenciozni napadi na Stanišića i Kojića u navedenim dnevnim novinama, ustvari, napad na principijelnu politiku funkcionera ove stranke, koji jednostavno nisu dozvolili nikakvo djelovanje protiv opšteg dobra građana Pala.

“Kojić i Stanišić su dokazani stručnjaci u svojim profesijama, ali prije svega časni i principijelni ljudi bez mrlja u karijeri. Jasnoje i da čelnici Demosa Sarajevsko-romanijske regije neće popustiti pod medijskim pritiscima i da će se još intenzivnije boriti za istinu i vladavinu prava”, naveoje Janković, dodavši da vjeruje da u borbi protiv kleveta i kriminala neće izostati ni podrška najvećeg koalicionog partnera, odnosno SNSD.

Janković smatra da svi zajedno imamo jednake vrijednosne norme,kada su takve stvari u pitanju.

“Na kraju krajeva, DEMOS je i nastao kao odogovor na ponašanja pojedinaca sa neiskrenim namjerama prema građanima”, zaključio je Janković.Komentariši